Rođendansko darivanje!

Za danas, umesto recepta, za vas sam spremila tradicionalno novogodišnje i rođendansko darivanje! Danas je 4. rođendan Verinoj maloj kuhinji. Kako vreme leti! Pre tačno četiri godine sam sa vama podelila svoje prve recepte za domaći majonez i rusku salatu.

Hvala vam neizmerno mnogo na svoj podršci koju mi pružate tokom svih ovih godina! Hvala na svakom komentaru podrške. Hvala na svakoj lepoj reči. Hvala na svakoj slici koju ste podelili sa mnom, praveći razne đakonije po receptima iz Verine male kuhinje.

Za ovogodišnje rođendansko darivanje spremila sam dva poklona. Oba će vam koristiti u predstojećim prazničnim danima. U pitanju su metalna kutija za odlaganje medenjaka i keksića i staklena činija sa istom funkcijom. Uz svaki dobijate, naravno, set modlica za medenjake ili keksiće.

Da biste učestvovali u darivanju potrebno je da odete na FEJSBUK ili INSTAGRAM stranu Verine male kuhinje. Tamo se nalaze slike poklona sa uputstvom kako možete učestvovati. Darivanje traje od danas, 3. decembra do 16. decembra, kada ću izvući dva dobitnika!

Srećno!

(Visited 213 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *