Novogodišnje i rođendansko darivanje

Danas nam je divan dan, 2. rođendan YouTube kanala i sajta. Meni je vreme baš brzo prošlo, ne znam za vas? 🙂 Tim povodom ogranizovala sam rođendansko, a ujedno i novogodišnje darivanje. Drugi rođendan i dva poklona.

Dve novogodišnje šolje – Sneško Belić i pingvin kao jedan poklon, a drugi novogodišnje tacne u obliku jelke i zvezde, kao i mali pleh sa tri modle, idealne za medenjake!

Darivanje traje od subote, 10. decembra 2016 do nedelje, 18. decembra 2016.

Da biste učestvovali potrebno je da ostavite komentar na fejsbuku koji biste poklon voleli da dobijete. To je sve. (komentar ostaviti ispod objave o darivanju)

Ukoliko nemate fejsbuk, potrebno je da ostavite komentar ispod ovog videa i da ostavite svoju e-mail adresu na mom sajtu, u polju sa desne strane.

 

(Visited 521 times, 1 visits today)

17 Comments

  1. Hvala Suzana. Kako biste završili svoje prijavljivanje za darivanje ostavite e-mail adresu na sajtu, u polju sa desne strane. 🙂

 1. Cestitke za rodjendan 🙂
  Zelela bih da mi Mrazica Verica podari tacne za Novu godinu 🙂
  Pozdrav i sve najbolje 🙂
  Biba

 2. Hvala na divnim poklonima za nas koji pratimo Tvoje recepte.
  Ako moze, ja bih plehcić sa modlicama. 😙
  Sa zadovoljstvom pratim videa i uvek nešto novo naučim.
  Veliki pozdrav,
  I SREĆNA NOVA GODINA.☺

 3. Od jutros sam imala osećaj kao da je danas neki praznik i pitala sam se šta je uzrok tome.Nisam mogla da pronađem odgovor.Tek večeras kad sam pročitala Verin tekst,osetila sam žarku želju da se i ja pridružim zajedničkoj sreći.Danas nam je zaista divan dan i neka je srećan 2.rođendan ovog divnog druženja sa Verom i njenim receptima.

  Svi pokloni su zaista lepi,teško se odlučiti…možda, ipak, tacne i pleh.

 4. Draga Vera srecan divan dan! Ostavih komentar ali ne vidim gde da upisem mail adresu…ako.i dobijem nesto valjda ce se naci naci da se kontaktiramo! U svakom slucaju sve najbolje u daljem radu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *